Deceptie voor jeugdteam Falco I

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Deceptie voor jeugdteam Falco I

Jeugd 1 trok vol goede moed…naar Swalmen om op visite te gaan bij Destatec. Bij een gelijk spel zou Falco 1 kampioen zijn, maar het werd uiteindelijk een deceptie. Na 4 partijen werd pas het eerste tegenpunt gescoord door Simon Bozon. Toen de stand 6-1 was geworden was de wedstrijd definitief gespeeld.
Destatec was kampioen en de resterende 3 partijen werden nog wel gespeeld. Ilona Bierbauer sleepte hier het tweede puntje in de wacht. Michelle Thijssen kon helaas hier geen punt meer aan toevoegen. Wederom een tweede plaats was de buit voor dit team.
Falco 3, dat zelf geen kans meer had, speelde thuis tegen Kluis 3. Zij behaalden het kampioenschap door de 7-3 zege op Falco. Tim Meertens won 2 maal en Anne Jansen 1 maal. Falco 3 eindigde als goede 3e in deze competitie.
In de Falcoburcht was de spannende finale van het Heuvelland Beginnerstournooi, gezamenlijk georganiseerd door de verenigingen Falco, Ready, Sibbe MC, Quick ’72/Schimmert en Vijlen ’72. Er deden 19 beginners mee en in het eindklassement, opgemaakt uit 6 toernooitjes was Quick ‘72 speelster Denice Habets de sterkste van allen. 2e was haar broertje Philippe Habets en 3e Ready speler Denvin Mehallamui. 4e Rick Jansen van Falco en 5e Sarah Gigase ook van Falco. Ieder deelnemer ontving een mooie prijs.
De sportiviteitsprijs was voor Bonnie Somers (Falco), de pechprijs voor Niels Marx (Ready) en de beste verliezer was Lynn Essers van Falco. Een bijzonder goed initiatief van deze gezamenlijke verenigingen.

← Vorig bericht

Uitslagen en verslagen van 12 mei 2007

Uitslagen 9, 11, 12 en 13 mei 2007

Volgend bericht →