Degradatie heren 2 van TTV Sibbe MC een feit.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Sibbe / IJzeren » Degradatie heren 2 van TTV Sibbe MC een feit.

Dramatisch weekeinde voor Sibbe MC-teams.Voor heren 2 is het doek definitief gevallen. Het team verloor met 10-0 van Vijlen 3. Wiel Ernst, Didier Brummer en invaller Wim van den Hof hadden veel pech en gingen tegen deze tegenstander weer roemloos ten onder. De achterstand op de nummer vijf is onoverbrugbaar waardoor het team volgend jaar een klasse lager gaat spelen.

Heren 1 kon een goede zet doen richting het gewenste kampioenschap. De spanning was voelbaar, want Brunssum 5 zou wel eens een vervelende tegenstander kunnen worden. Het vermoede bleek gegrond want Sibbe MC 1 ging kansloos met 7-3 ten onder. Alleen Danny Lechanteur haalde zijn niveau en scoorde alle drie de punten. John Wijnen en Wilfried Baenen speelden niet slecht, maar kwamen steeds iets te kort en bleven beiden met lege handen achter. Door deze nederlaag is de strijd om de titel nog lang niet beslecht. Hopelijk herpakt het team zich volgende week.
Voor heren 2 is het doek definitief gevallen. Het team verloor met 10-0 van Vijlen 3. Wiel Ernst, Didier Brummer en invaller Wim van den Hof hadden veel pech en gingen tegen deze tegenstander weer roemloos ten onder. De achterstand op de nummer vijf is onoverbrugbaar, waardoor het team volgend jaar een klasse lager moet gaan spelen.
Het jeugdteam 1 verloor met 1-9 van Red stars 9. Voor Sibbe speelden Rob, Teun en Emiel. Teun was de enige die een wedstrijd had gewonnen. Rob en Emiel hebben niets gewonnen. Het dubbel werd ook gewonnen door Red stars 9, het dubbel werd gespeeld door Emiel en Teun.

Programma voor 16 november 2013:
Sibbe MC 1 – Venlo 1;
Sibbe MC 2 – Kluis 8;
Sibbe MC jeugd 1 – Red Stars Venray 7.
Alle gegevens werden aangeleverd door Wilfried Basenen van Sibbe MC uit Sibbe.

← Vorig bericht

Heren 1 verdedigde hiermee hun 2e plaats succesvol.

HV IASON 1 wint ook in Poeldijk.

Volgend bericht →