Dieter Koblenz te gast in Openluchttheater

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Dieter Koblenz te gast in Openluchttheater

Grootste Sjlagerhits in hilarische show.Duitsers en Nederlanders, het blijft onderwerp van gesprek. Zeker met het huidige WK wordt er wel weer eens met een scheef oog naar onze oosterburen gekeken.
Maar stiekem is het toch wel heel erg leuk om heerlijk mee te brullen met die grote Duitse Sjlagers. Zo ontdekte ook Eric Jaspers, voor velen beter bekend als Fred Lloret.
In de rol van zijn Duitse Alterego Dieter Koblenz brengt hij de grootste hits die iedereen verschrikkelijk vindt voor het voetlicht. En keer op keer staat de zaal weer op zijn kop.
“Kent u ze nog, de waanzinnige Schallplatten-avonden met Dieter Thomas Heck? Miljoenen liefhebbers van het Deutsche Volksst?es Genre zaten avond aan avond gekluisterd aan den Fernseher om de echte stars aan het werk te zien. Am laufenden Band kwamen zij voorbij; Karl Gott, Heintje, Cindy & Bert, Jurgen Marcus, Roberto Blanco, Rex Gildo, Heino, und viele mehr.
Das waren noch mal zeiten meine Damen und Herrn! Na ‘Modern Talking’ en ‘Falco’ leek het even stil aan het front. Maar nu kan het Grosse Hossa Schlagerfestival weer losbarsten.
Dieter Koblenz brengt Die Hits zum mitmachen, klatschen und singen. Onder begeleiding van zijn liveband: Die Rheinische Spatlasen of zijn DJ-duo: Die Tolle Scheiben een avond vol Duitse nostalgie. Dieter Koblenz scoort nog beter dan Die Mannschaft uit 1978! Hossa??. Hossa??. Hossa! Jetzt fliegen gleich die Locher aus dem Kase.
Dieter Koblenz der hubsche Bursche aus Trier. “
Op zaterdag 1 juli is Dieter Koblenz te gast in het Valkenburgse Openluchttheater. De show start om 20.30 uur en de entree bedraagt 7,50 Euro. Reserveren kan via : www.theatervalkenburg.nl of de informatie- en reserveerlijn 043-6012581.
In de voorverkoop zijn de kaarten verkrijgbaar bij Music Store, The Readshop en Joy Flowers, allen te Valkenburg a/d Geul.

← Vorig bericht

Expo "Valkenburg, Cauberg en Tour".

Processie Berg in beeld gebracht

Volgend bericht →