Digitaal meldpunt ‘klachtenmo(ni)tor’.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Berg en Terblijt » Digitaal meldpunt ‘klachtenmo(ni)tor’.

Om klachten en problemen kenbaar te maken die u ondervindt van motorrijders in het Heuvelland.Om de ernst, aard en omvang van de problemen rondom motorrijders in kaart te brengen is het VVPH (Verkeersveiligheidsproject Heuvelland) een verkenningsfase gestart.
De samenwerkende gemeenten binnen het VVPH (Eijsden, Gulpen-Wittem, Margraten, Meerssen, Vaals en Valkenburg aan de Geul) hebben verkeersadviesbureau VanSchijndelAdvies opdracht gegeven om tot oktober 2009 deze klachten te inventariseren.
Deze kunnen betrekking hebben op snelheid, stank, geluidsoverlast, trillingshinder, parkeeroverlast, afval, gedrag en overige zaken.
De inventarisatie kan uiteindelijk leiden tot extra verkeersacties binnen het VVPH of tot nader onderzoek. Dit is natuurlijk afhankelijk van het aantal problemen en klachten dat er wordt verzameld. De politie blijft in de tussentijd uiteraard de gebruikelijke verkeerscontroles uitvoeren.
Laat daarom van u horen als u last heeft van motoren! Met uw medewerking krijgt de ‘klachtenmo(ni)tor’ de vorm die het verdient. Bezoek de website www.vvph.nl en vul daar de enquête in.
Iedereen kan daar tot oktober 2009 terecht. Om inzicht te krijgen waar in het Heuvelland de problemen het vaakste voorkomen wordt ook uw postcode gevraagd in de enquête.
Wij wijzen er op dat deze meldingen gebruikt worden ter inventarisatie van de bestaande problematiek, dit betekent dat niet alle meldingen individueel worden voorzien van een antwoord.
Naast deze enquête zullen de telefonische en schriftelijke klachten die bij een gemeentelijk meld-/servicepunt over dit onderwerp binnenkomen worden verzameld bij het digitale meldpunt.
Zo kunnen mensen die niet in het bezit zijn van een computer (internetverbinding) hun klachten en problemen ook kenbaar maken. Meer informatie over de actie kunt u vinden op www.vvph.nl.

← Vorig bericht

Sacramentsprocessie afgelast vanavond.

Tsjernobylkinderen vermaakten zich in Walem.

Volgend bericht →