Dinner in Blue: een muzikaal diner

Voorpagina » Toerisme » Dinner in Blue: een muzikaal diner

Kurkapel Falcobergia en Brassband St.Gerlach organiseren op zondag 27 mei een ‘dinner in blue”  in de Polfermolen. Beide orkesten staan onder muzikale leiding van Leon Simons.
Vanaf 16.00 uur wordt een compleet muzikaal en culinair – avondvullend – programma gebracht, met een afwisseling van zang, muziek en lekker eten. Voor de culinaire invulling staat maître Marc Krux garant.
De presentatie van “Dinner in Blue“ is in handen van zangeres Dyanne Sleijpen. Naast de Brassband en de Harmonie zullen de Drumband Kur-Kapel, o.l.v. Jo Meijs,  Close Harmony group All About Eve en Combogroep Henk Martens voor u optreden.
Aan deze dinner in blue zijn kosten verbonden. Met diëten, allergieën e.d. wordt rekening gehouden. Voor meer info gaat u naar de websites van Harmonie Kur-Kapel Falcobergia www.harmonie-kurkapel-falcobergia.nl en van Brassband St. Gerlach www.brassband-st-gerlach.nl
Of u neemt telefonisch contact op met een van beide voorzitters Frank Marx van de Kurkapel 06-53294746 of met Kittie Huntjens  an de Brassband 06-19917478. Inschrijven tot en met maandag 14 mei 2018.
 


 

← Vorig bericht

Lezing over "vliegend hert" in 't Geboew

Bus zangeres Fiorenza gestolen

Volgend bericht →