Doe mee met jeugdtheater in Openluchttheater

Voorpagina » Toerisme » Doe mee met jeugdtheater in Openluchttheater

De Valkenburgse Kunst- en Cultuurraad start met de voorbereidingen voor een nieuwe editie van het Jeugdtheater voor het volgend jaar. Het is nu de kans voor kinderen van 10 jaar of ouder om mee te doen en samen met leeftijdgenootjes te werken aan een nieuwe spetterende voorstelling in het Openluchttheater. Hoe cool is dat!
Repetities
Binnenkort wordt gestart met de repetities voor een nieuwe te gekke voorstelling die jullie kunnen laten zien aan alle kinderen, meesters, juffen, familie en vrienden. Vind jij het leuk om toneel te spelen, te zingen, te dansen aarzel dan niet en doe mee! De repetities zijn altijd op maandagmiddag van 16.00 tot 17.30 uur in het gemeenschapshuis ’t Geboew in Schin op Geul. De eerste kennismakingsrepetitie is op maandag 30 september.
Meld je aan
Heb jij dus zin om te stralen in het Openluchttheater? Wacht niet maar meld je aan vóór vrijdag 27 september bij Hein Reuters, tel. 06 15 50 86 84 of per mail: heinreuters@gmail.com Wil je meer weten over de inhoud van het stuk en over de repetities, bel dan met Walther Odekerken, tel. 06 46 63 88 85.
KLIK HIER om de oproep voor het jeugdtheater te zien.
Archieffoto TV Valkenburg

← Vorig bericht

Ingezonden reactie over onderzoek leegloop basisscholen

Kunstwerk in vijver Odapark wordt opgeknapt

Volgend bericht →