Dorpsvisie aan bod in Raodskalle

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Oud Valkenburg » Dorpsvisie aan bod in Raodskalle

Van Schin op Geul en Oud-Valkenburg Vanaf 2005 heeft de Schin op Geulse dorpsraad gewerkt aan het opstellen van een eigen visie over de kernen Schin op Geul en Oud-Valkenburg om in kaart te brengen hoe de inwoners de periode tot 2020 zien.
Tijdens 6 avonden zijn vele ideeën door de inwoners naar voren gebracht. Dat resulteerde in 5 themagroepen die verslag hebben uitgebracht.
Het is een lijvig document geworden waarin niet alleen een mening gegeven wordt door de ouderen in de kern maar ook de jeugd een belangrijke plaats heeft ingenomen.
De dorpsraad gaat in november de conceptvisie in twee openbare bijeenkomsten aan de inwoners voorleggen om er een definitieve visie van vast te stellen. Op 23 sept. krijgt u een voorproefje te horen.
Tijdens het programma Raodskalle zullen de interviewers Wim Heuts en Jan Martens van Tv Valkenburg de dorpsraad voorzitter Paul van Weersch en het Transperant raadslid Marc Habets praten over deze conceptvisie.
Het beloofd een informatief programma te worden. Andere dorpsraden kunnen “de kunst afkijken” van Schin op Geul. De uitzending start om 11:30 uur.
Meer oweten ver Raodskalle ? Dan klikt u hier.

← Vorig bericht

Sloop pand Berkelstraat nr. 22 ?

Verslag Zwart-Wit tegen Walram

Volgend bericht →