Drie aanrijdingen tijdens Amstel Gold Race

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Drie aanrijdingen tijdens Amstel Gold Race

In Wittem en in ValkenburgZondagmiddag zijn er drie aanrijdingen geweest tijdens de Amstel Gold Race. In Wittem vond een aanrijding plaats nadat een man plotseling de weg overstak en geschept werd door een volauto. Hij is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De politie is bezig met een onderzoek.
Een tweede aanrijding vond plaats op de Daalhemmerweg in Valkenburg, waar een verkeersregelaar werd aangereden door een sponsorauto. Deze nam de rotonde in de verkeerde richting en negeerde het stopteken van de verkeersregelaar. De verkeersregelaar is met een gebroken been opgenomen in het ziekenhuis. Het rijbewijs van de bestuurder van de sponsorwagen is ingevorderd.
Een derde aanrijding vond ook plaats in Valkenburg, toen een ploegleiderswagen over de voet van een verkeersregelaar reed, nadat ook hij een stopteken genegeerd had. De bestuurder van deze auto heeft een proces-verbaal gekregen.
Verder werden er nog twee proces verbalen uitgeschreven voor baldadigheid en twee voor openbare dronkenschap en één voor mishandeling. Het laatste proces-verbaal werd geschreven toen er na de wedstrijd schermutselingen plaatsvonden op het Grendelplein in Valkenburg, waarbij de politie moest optreden. Hierbij kreeg een agent een klap, hij is niet gewond.
Foto’s Hein Reuters, Tv Valkenburg © 2007

← Vorig bericht

Prima sfeer en topdrukte tijdens Amstel Goldrace

Debatcompetitie voor scholen in de regio Maastricht

Volgend bericht →