Drie auto's gestolen in Valkenburg.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Berg en Terblijt » Drie auto's gestolen in Valkenburg.

Opstootjes zaterdagavond op het Grendelplein.In een tijdsbestek van twee dagen zijn in de gemeente Valkenburg aan de Geul drie auto’s opengebroken en gestolen.
Afgelopen nacht werden twee auto’s gestolen. Een Volkswagen Passat werd in de Broekhemse Bosstraat en een andere Volkswagen, maar dan een Golf, gestolen
vanaf de parkeerplaats aan de Cauberg.

Zaterdagavond werd op het Walramplein een andere auto gestolen. De inbreker probeerde met de auto weg te rijden maar werd op heterdaad betrapt.

De inbreker had stevig gedronken.
Opstootjes zaterdagavond op het Grendelplein
Zaterdagavond was er enig rumoer en baldadigheid op het Grendelplein. Er werd met bouwpuin gegooid. De snel aanwezige wijkagenten hebben de betrokkenen direct bekeurd.

Een man slaat een vrouw en wordt onmiddellijk aangehouden door de wijkagenten. De man pleegde bij de aanhouding tevens verzet.
De wijkagenten hebben zaterdagavond veel werk gehad aan een groep jongeren die nadrukkelijk aanwezig waren in het uitgaanscentrum. Door ontoelaatbaar gedrag op straat is hun de verdere toegang tot het horecagebied ontzegd. De agenten hebben daardoor de orde weer hersteld.

Lees hier het politiebericht dat zondagmiddag werd gepubliceerd:

Een 34-jarige man uit Riemst is in de nacht van zaterdag op zondag rond 00.40 uur door de politie aangehouden voor mishandeling van een vrouw (leeftijd onbekend) op de Kasteelsteeg.
Agenten zagen dat de man een vrouw vastpakte en aan haar trok. Op een gegeven moment doet de man een arm om haar nek en trekt de vrouw met kracht naar de grond waardoor ze op de grond valt. Hierop wordt de verdachte aangehouden voor mishandeling. De politie maakt proces-verbaal op.

← Vorig bericht

Uitzending gemist?

Monsterscore voor Ready 2.

Volgend bericht →