Drie jongeren van 15 en 17 opgepakt

Voorpagina » Toerisme » Drie jongeren van 15 en 17 opgepakt

Woensdagochtend heeft de politie drie jongeren opgepakt voor betrokkenheid bij de vechtpartij vorige week donderdag waarbij Willem Evers om het leven kwam. Dat maakte de politie bekend.
Het gaat om twee jongens van 15 en 17 jaar uit Valkenburg aan de Geul en een 17 jarige jongen uit het naburige Schimmert.
Op grond van openlijke geweldpleging zijn de drie jongeren opgepakt.
Tijdens of direct na de vechtpartij is een 65-jarige inwoner van Valkenburg komen te overlijden. Er heeft sectie op het lichaam van de 65-jarige man plaatsgevonden. Het definitieve verslag laat nog op zich wachten.
De drie jongens worden verhoord in de hoop nog meer helderheid te krijgen over de feiten en omstandigheden van die avond. Duidelijk is dat er een confrontatie op straat heeft plaatsgevonden tussen de 65-jarige man en enkele jongeren. Naar verluidt had die confrontatie verband met onrust rond een groep jongeren in de buurt. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.
Mensen die nadere informatie hebben over wat er is gebeurd, worden verzocht zich te melden via 0900-8844. Anoniem melden kan ook, via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

← Vorig bericht

Doodsoorzaak Evers bekend, politie wil niets zeggen

Wheels 'n Bites Food Truck Festival op het Walramplein

Volgend bericht →