Drie mannen aangehouden na straatroof

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Drie mannen aangehouden na straatroof

In de Betsy Perklaan in ValkenburgMet de aanhouding van drie mannen heeft de politie op zondag 10 december een straatroof opgelost die kort daarvoor in de Betsy Perklaan in Valkenburg had plaatsgevonden.
De slachtoffers van deze straatroof betroffen twee uit Brabant afkomstige jongemannen die hadden besloten om in Valkenburg op stap te gaan. Toen zij even na 02:00 uur naar hun auto wilden lopen, raakten zij de weg kwijt en besloten hulp te zoeken bij een drietal mannen. Deze boden het tweetal aan hen naar hun auto te begeleiden. Even later trok echter een van de drie een mes en bedreigde het tweetal daarmee. Een van de twee wist te ontkomen, maar de andere werd gedwongen zijn sieraden afstaan. Even later belden zij de politie op.
De agenten wisten, mede op basis van aanwijzingen van de twee slachtoffers, de drie verdachten op het spoor te komen en aan te houden in een woning aan Gosewijnstraat. De beide slachtoffers herkenden de drie mannen als zijnde de plegers van de straatroof. Na toestemming van de bewoonster van het pand, doorzochten de agenten de woning en troffen daarbij een van de gestolen sieraden aan. De drie verdachten (20, 21 en 22 jaar) zijn afkomstig uit Nuth en Sittard en zijn na hun aanhouding overgebracht naar het politiebureau aan de Prins Bisschopsingel in Maastricht.

← Vorig bericht

Twee Chinese meisjes krijgen geld

Uitslagen en verslagen van 9 december 2006

Volgend bericht →