Druk nachtje voor de brandweer post Valkenburg

Voorpagina » Toerisme » Druk nachtje voor de brandweer post Valkenburg

Afgelopen nacht, van 1 op 2 november 2016, is een drukke nacht geweest voor de brandweermannen van de post Valkenburg van de brandweer Zuid-Limburg.
De eerste brandmelding kwam even voor half twee vannacht binnen. Brand in een restaurant aan de Berkelstraat 6 in het centrum. Het pand wordt momenteel verbouwd. De brand ontstond in de keuken van het restaurant en verplaatste zich snel via het plafond naar de eerste en tweede verdieping. De brandweer schaalde snel op om verdere verspreiding te voorkomen. Er zijn extra bluswagens ingezet. Deze extra inzet is geslaagd waardoor de brand vrij snel geblust kon worden, aldus de woordvoerder. Er zijn geen gewonden gevallen.
Om 03:40 uur ging het brandalarm af in een van de winkels in het nieuwe winkelcentrum Aan de Kei. Dit bleek achteraf loos alarm te zijn, aldus de brandweer. Het alarm ging af in een van de winkels aan de Reinaldstraat 10.
Om 7:25 uur vanmorgen ging het brandalarm af bij hotel Scheepers in de St.Pieterstraat in het centrum. Ook dit bleek achteraf loos alarm te zijn geweest.
Foto brandweerinzet in de Berkelstraat, foto brandweer zuid-limburg

← Vorig bericht

Berkelpoort wordt mediacentrum

Najaarsconcert Walram en St. Caecilia

Volgend bericht →