Druk weekeinde voor Valkenburgse politie.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Berg en Terblijt » Druk weekeinde voor Valkenburgse politie.

Boetes niet betalen, achtervolging, belediging en een auto gestolen in Berg.Het uitgaanscentrum van Valkenburg verkeerde in een gemoedelijke sfeer afgelopen weekeinde. Het was druk, vooral vrijdag en zaterdag. Zondag viel het wat tegen door de regen. Er waren geen incidenten. “Top”, schreef de wijkagent op twitter. Ondanks deze positieve berichten had de politie van Valkenburg de handen vol aan incidenten. In Valkenburg werd een persoon gecontroleerd die nog boetes van in totaliteit € 2000,= had openstaan. De persoon kon het bedrag niet betalen en werd ingesloten in afwachting van betaling.

Een schreeuwende bijrijder van een personenauto die de politieauto voorbijreed kreeg een proces-verbaal vanwege het beledigen van de agenten. In de nacht van vrijdag op zaterdag hebben politieagenten een achtervolging te voet verricht in het centrum. Over daken en door tuinen werd jacht gemaakt op twee verdachten van een inbraak. Daarbij werden honden gebruikt. De beide verdachten zijn aangehouden.

Zaterdagavond werd in Sibbe een man aangehouden die nog boetes voor het bedrag van € 2200,= had openstaan. Hij moest direct betalen. Dat ging niet dus werd hij in hechtenis genomen: 33 dagen brommen.

In de nacht van zaterdag op zondag werd op de Geulhemmerweg in Berg een grijze personenauto, merk Citroen C3, gestolen. Getuigen worden gezocht. U kunt bellen met 0900-8844.

← Vorig bericht

Nieuwe tenues voor wielerclub 'De Cyclist Sibbe'.

Restauratie wegkruis aan de Emmaberg

Volgend bericht →