Drukke Eerste Kerstdag voor brandweer

Voorpagina » Toerisme » Drukke Eerste Kerstdag voor brandweer

De brandweer van Valkenburg maakte bekend dat ze een drukke Eerste Kerstdag gehad heeft. ’s Morgens iets voor tien uur ging het alarm af voor een brandmelding in een appartementencomplex aan de Neerhem. Bij aankomst bleek het brandalarm veroorzaakt te zijn door het koken van een maaltijd in een appartement.
Rond half 11 ging het alarm af voor een woningbrand aarde Koolhof in Berg & Terblijt. TV Valkenburg berichtte er op Eerste Kerstdag al over.
Iets voor twee uur volgde de derde alarmering van de dag, nu wegens een brand in de Grotestraat-centrum in Valkenburg. Uitgerukt werd met de autoladder en de tankautospuit. Ook de brandweer van Hulsberg en Maastricht-Noord werden gealarmeerd. In de straat bleek er een behoorlijke rookontwikkeling in de zaak aanwezig te zijn. Deze rook werd niet veroorzaakt door brand maar door een beveiligingssysteem. Op de terugweg door het centrum was het laveren voor de grote brandweerauto tussen de terrassen en luifels. Dat gebeurde vakkundig door de chauffeur van de auto. Zonder schade aan te richten.

← Vorig bericht

Inbraken in Berg

Paul Stevens te gast in 'Achter de Veurkant'

Volgend bericht →