Duidelijke overwinning voor Viltse Dames 1.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Berg en Terblijt » Duidelijke overwinning voor Viltse Dames 1.

Dames A1 winnen van Marsna met 10-8.Dames 1 van HV Vilt Bequick speelden een thuiswedstrijd tegen MenG Optimo. Het eerste doelpunt was voor MenG maar daarna kwamen de dames van Vilt/Be Quick in de wesdstrijd en scoorden ook. De eerste helft verliep niet soepel. De Viltse trainer schreeuwde zo hard en veel dat hij schor werd. Ruststand 12-6.
De tweede helft verliep een stuk beter. Ondanks het dikwijls te snel afronden van Vilste kant. Wel waren er vaak mooie combinaties te zien waaruit de doelpunten vielen. De eindstand werd 26-11 in het voordeel voor HV Vilt Be Quick.

Dames A1 is begonnen aan de laatste serie van 4 wedstrijden van dit seizoen en moest het thuis opnemen tegen Marsna. Dat beide ploegen aan elkaar gewaagd waren werd al snel duidelijk. Er werd niet al te veel gescoord en de doelpunten vielen ‘om en om’.
Marsna speelde met meer snelheid. De Viltse-dames moesten het hebben van mooi uitgespeelde kansen. Door ijzersterk verdedigend werk aan Vilt/Be Quickse-zijde, rusten de dames met een 5-4 voorsprong. Na rust eenzelfde beeld, de score werd verdubbeld en de dames haalden hun welverdiende 2 punten: Eindstand 10-8.

Gegevens zijn aangeleverd door Maria Starren-Hendriks, HV VIlt Bequick

← Vorig bericht

Sibbe MC 2 krijgt klappen!

Bamboetoren te bewonderen op het Casinoplein.

Volgend bericht →