E.H.B.O. cursus van het Rode Kruis in Valkenburg

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Broekhem » E.H.B.O. cursus van het Rode Kruis in Valkenburg

Het Rode Kruis is een organisatie waarvan de werkzame vrijwilligers, een belangrijke humanitaire functie vervullen: ver weg, in alle uithoeken van de wereld en dichtbij, in onze eigen omgeving. Alhoewel wij bij de bevolking vooral bekend zijn en gezien worden bij grote evenementen zoals o.a schuttersfeesten, wielerrondes en andere grote (sport) evenementen is een van onze belangrijkste taken de Opvang en Verzorging van slachtoffers bij rampen c.q. calamiteiten. Om aan vorenstaande en de andere aan ons toevertrouwde taken te kunnen blijven voldoen zijn wij naarstig op zoek naar versterking van ons ledenbestand.
Derhalve is de afdeling Valkenburg a/d Geul-Nuth van het Ned. Rode Kruis voornemens om op 24 oktober a.s. te starten met een E.H.B.O. waarbij tevens inbegrepen de opleiding reanimeren. Deze cursus omvat ± 10 lesavonden en wordt afgesloten met het examen voor het Eenheidsdiploma E.H.B.O.
De cursus wordt gegeven op de dinsdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur en vindt plaats in het Rode Kruisgebouw gelegen aan de Steenstraat 2 te Valkenburg.
Voor inlichtingen en/of aanmelding kunnen belangstellenden terecht bij Hans van Houdt telefoon 043 609 04 08.

← Vorig bericht

Miscommunicatie overheid over aanwijzingsbesluit M.A.A.

Speeltuin Broekhem Zuid behouden

Volgend bericht →