Een dode en twee gewonden bij ongeval op A2.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Een dode en twee gewonden bij ongeval op A2.

Met Italiaanse camper.Hieronder leest u een politiebericht van de politie Limburg Zuid:

Bij een ongeval met een Italiaanse camper op de A2 ter hoogte van Eijsden is vanmorgen een man om het leven gekomen. Hij is uit het voertuig geslingerd en onder de camper terecht gekomen. Twee andere inzittenden raakten gewond.

Het ongeval gebeurde rond half negen op de snelweg vanuit Luik richting Maastricht. De camper, met daarin het slachtoffer als bestuurder en twee jongens, was net de grens gepasseerd toen de man vrij plotseling het voertuig van de rechterbaan naar de linkerbaan stuurde. Hij raakte de macht over het stuur kwijt en raakte met zijn voertuig de middenberm. Door die klap vloog de camper naar de andere kant van de weg en sloeg in de rechterberm over de kop.

Het slachtoffer is uit de camper geslingerd en m deels onder het voertuig terecht gekomen. Eén van de jongens is licht gewond geraakt, de ander is met nog onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

De man is een 26-jarige man uit de Italiaanse stad Alba. De twee andere inzittenden, die gewond zijn afgevoerd naar het Maastrichtse ziekenhuis, maar niet in levensgevaar verkeren, blijken twee Italianen van 19 en 21 jaar te zijn en afkomstig uit de stad Cuneo.

← Vorig bericht

Jeugd probeerde bezem te vliegen.

Tv Valkenburg bij de Heuvelland-4-daagse.

Volgend bericht →