Eenmalige uitvoering van Lesoir in Openluchttheater 

Voorpagina » Nieuws » Eenmalige uitvoering van Lesoir in Openluchttheater 

Fonds Podiumkunsten maakt het mogelijk om Babel van de Limburgse prog-rockband Lesoir éénmalig live uit te voeren met een professionele videoregistratie. Lesoir maakte in de stille doch turbulente lockdown-periode van de nood een deugd en ging in 2020 aan de slag met iets wat dan nog een ‘tussenproject’ voor de band zou gaan worden. Dat werd Babel. Te zien en te horen in Openluchttheater Valkenburg op donderdag 26 augustus om 20.30 uur. De toegangsprijs is € 10,-.

Lesoir

Video
Opgenomen op verschillende locaties in het Zuid-Limburgse, groeide het 20 minuten en 20 seconden durende epos uit tot een volwaardige aanvulling op het reeds bestaande repertoire van de band.
De videoregistratie is te zien in Openluchttheater Valkenburg in samenwerking met Roosterrock in een volledige muzikale bezetting inclusief gastmuzikanten en strijkkwintet. De uitvoering van Babel wordt omlijst met ander werk van Lesoir. Onder de naam Babel zal Lesoirs creatie als limited edition in het najaar van 2021 worden uitgebracht op vinyl.

← Vorig bericht

Wateroverlast: Inzameltour voor ‘Limburg Oet De Drup’

A Tribute to John Denver met Jimmy Duchateau

Volgend bericht →