Eerste Coronapatiënt in Valkenburg aan de Geul

Voorpagina » Toerisme » Eerste Coronapatiënt in Valkenburg aan de Geul

Het R.I.V.M. heeft net de nieuwste corona-besmettingskaart gepubliceerd. Daaruit is af te leiden dat de gemeente Valkenburg aan de Geul de eerste coronapatiënt binnen haar grenzen heeft. Het is niet bekend of het een man of vrouw is en in welke kern hij/zij woonachtig is.

Nevenstaande kaart toont het aantal patiënten zoals doorgegeven door GGD Gemeentelijke Gezondheidsdienst en gemeenten per 16 maart 2020. Door correcties achteraf in het systeem kunnen wijzigingen optreden.
Van 70 patiënten is de woonplaats nog onbekend.
Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

4 patiënten overleden, 278 nieuwe patiënten, in totaal 1413 positief geteste personen

Sinds de laatste update zijn 278 mensen positief getest op COVID-19, de ziekte die veroorzaakt wordt door het nieuwe coronavirus. Daarmee komt het totaal aantal positief geteste mensen op 1413.
Sinds gisteren zijn 4 patiënten overleden aan COVID-19. In totaal zijn er nu 24 mensen gestorven aan de ziekte. De gemiddelde leeftijd van de overledenen is 79 jaar (jongste 59- oudste 94). In totaal zijn 205 patiënten opgenomen (geweest) in een ziekenhuis.
In de provincie Noord Brabant zijn 108 nieuwe positief geteste personen. In totaal zijn in 554 positief geteste personen in Noord Brabant. Daarna zijn in de provincie Limburg (149), de provincie Utrecht (140) en Zuid Holland (136) de meeste positief geteste personen gemeld.
Bron: R.I.V.M.

← Vorig bericht

Het is stil en onwerkelijk in toeristisch Valkenburg

Coronavirus: Algemeen Belang stopt met tussentijdse campagne

Volgend bericht →