Eerste drie-punter voor vrouwen Sibbe/Geuldal

Voorpagina » Toerisme » Eerste drie-punter voor vrouwen Sibbe/Geuldal

Op bezoek bij Schimmert boekte de vrouwenploeg van Sibbe/Geuldal haar eerste zege van het seizoen. In de vroege zondagochtend werd het na negentig minuten een verdiende 0-2 zege. Opgeteld bij het gelijke spel van verleden week toucheert de fusieclub na twee duels vier punten en blijft ongeslagen mee aan de leiding.
Het vroege aanvangstijdstip speelde de bezoeksters blijkbaar parten want de eerste dertig minuten waren niet aan samenspel besteed, zo leek het. De Schimmert-voorwaartsen doken een paar maal gevaarlijk op voor het doel van Danielle Wouters maar die hield de nul op het bord met katachtige reddingen.
Daar waar heel Sibbe/Geuldal een pingel verwachtte na een overtreding op Maud Braam in het strafschopgebied, legde de leidsman na enige aarzeling de bal…..net erbuiten! Niet meer dan een vrije trap dus. Weg openingstreffer.
Twee minuten voor de rust zag Maud Braam de goed meegelopen Veronica Hubens staan en bediende haar op maat. Die gaf vervolgens door naar Lisa Jansen die voor de 0-1 zorgde. Kort daarop werd Veronica Hubens binnen de beruchte lijnen gevloerd, nu wees de arbiter wél naar de stip. Opnieuw was Lisa Jansen koelbloedig: 0-2.
Met heel wat nieuwe informatie van de trainers stapte Sibbe/Geuldal voor de tweede helft het veld op. De thuisploeg had wat meer het initiatief maar kon het de gasten niet echt moeilijk meer maken. De vreugde om de eerste overwinning in het nog prille seizoen was meer dan verdiend.

← Vorig bericht

Dames 1 VC S.E.C. wint met 3-1 de streekderby

Bokkenweken van start met 'Kernenbattle'

Volgend bericht →