Eerste klasse C en vierde klasse L zaalvoetbal

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Berg en Terblijt » Eerste klasse C en vierde klasse L zaalvoetbal

Het uur van de waarheid breekt aan voor ZVV De Kilo 1 en 4met betrekking tot het binnenhalen van het felbegeerde kampioenschap.
ZVV De Kilo 1 staat met nog een uitwedstrijd te spelen aan de leiding van de 1ste klasse C van de zaalvoetbalcompetitie, gezamenlijk met ZVV De Sjötter 2 uit Maastricht. De laatste uitwedstrijd tegen FC Geleen Zuid eindigde in een gelijk spel van 7-7.
Op zaterdag 21 april 2007 speelt ZVV De Kilo 1 haar laatste wedstrijd tegen ZVV Mechelen 1 in Sporthal Gulpdal te Gulpen. Aanvang van de wedstrijd: 18.00 uur.
Omdat ZVV De Sjötter 2 één wedstrijd meer heeft gespeeld, heeft ZVV De Kilo 1 voldoende aan een gelijkspel om de felbegeerde titel in de wacht te slepen.
ZVV De Kilo 4 staat met nog een uitwedstrijd te spelen aan de leiding in de 4de klasse L van de zaalvoetbalcompetitie. De laatste uitwedstrijd werd tegen ZVVM Campus 7 werd gewonnen met 6-3. Hun voorsprong op de nummer 2 bedraagt 3 punten.
Zij moeten nog een uitwedstrijd spelen tegen ZVV Mechelen 3 op zaterdag 21 april 2007 in sporthal Gulpdal te Gulpen. Aanvang van de wedstrijd: 19.00 uur.
Wij hopen dat heel veel mensen de jongens van ZVV De Kilo komen aanmoedigen in deze zo belangrijke wedstrijden voor de beide teams van ZVV De Kilo. Zij kunnen uw steun hard gebruiken.
Voor alle uitslagen, standen, programma’s en achtergrondinformatie van ZVV De Kilo 1, 2, 3, 4 en 5 bezoek onze website: www.zvvdekilo.nl

← Vorig bericht

Blinde kater is weer thuis

IVN wandeling rondom Schimmert

Volgend bericht →