Eerste overwinning recreanten HV Vilt.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Vilt » Eerste overwinning recreanten HV Vilt.

Dames 2 pakt de winst tegen Zwart-Wit in Oirsbeek.In een spannende wedstrijd hebben de recreanten van Vilt/BeQuick hun eerste overwinning in deze competitie geboekt. Het was wel een ‘dure’ overwinning, doordat een van de speelsters ernstig aan de knie geblesseerd raakte.
In de eerste helft verliep de partij gelijkgaand op. IVS opende de score, Vilt scoorde de gelijkmaker. In de slotfase werden enkele goede aanvallen op de juiste wijze bekroond en kwam de rustand op 3-3. Na de pauze was het de thuisploeg, Vilt, die lichtjes de overhand had en al snel 4-3 scoorde.

IVS had moeite om het tempo bij te benen maar kwam desondanks terug tot 4-4. Vilt kwam op stoom en liep uit naar 7-4 door mooie aanvallen en goed uitgespeelde kansen en geplaatste schoten. In de laatste minuut maakte IVS er nog 7-5 van.
Dames 2 pakt de winst tegen Zwart-Wit in Oirsbeek. Na een 1-0 achterstand kwam Vilt meteen terug naar een 1-3 voorsprong. De dames van Zwart-Wit scoorden de ‘anschlusstreffer’ maar dat mocht niet baten. Rust: 4-7. In de tweede helft kwam door goed keeperswerk van Viltse kant Zwart-Wit niet veel verder dan een 3-tal doelpunten: 7-11.

Gegevens zijn aangeleverd door Maria Starren – Hendriks (HV Vilt Bequick)

← Vorig bericht

Dronken vrachtwagenchauffeur keert op autoweg.

HV Iason wint topduel van HV Vilt Bequick.

Volgend bericht →