Eerste teams van TTV Falco heren en jeugd kampioen!

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Eerste teams van TTV Falco heren en jeugd kampioen!

Komend weekend zullen de overige herenteams strijden voor promotie en degradatie.In het Zeeuwse Kloosterzande stond afgelopen weekend het kampioensduel tegen TTV S.A.R op het programma. De voorsprong van de Valkenburgse heren was, vooraanvang van de wedstrijd, zes punten op de nummer 2 TTV S.A.R. Met nog maar een wedstrijd na dit weekend op het programma was een verschil van vier in deze wedstrijd voldoende om het kampioenschap binnen te halen.
De start van de wedstrijd door Bjorn Curvers, die na een kansloze 0-2 achterstand in games alsnog de wedstrijd met 3-2 naar zich toetrok, zorgde ervoor dat ambities van TTV Falco meteen duidelijk waren, vandaag kon het kampioenschap behaald worden. Martijn Henstra en Wally Hendriks zorgde vervolgens ervoor dat de navolgende wedstrijden nipt werden gewonnen, een 3-0 voorsprong en het verzet van TTV S.A.R was daarmee gebroken.
De voorsprong groeide uiteindelijk uit naar een 8-2 einduitslag, de champagne werd ontkurkt.
In de najaarscompetitie zal TTV Falco uitkomen in de 2de landelijke divisie en schaart zich hierdoor bij de beste 48 teams van Nederland.
Komend weekend zullen de overige herenteams strijden voor promotie en degradatie.
De jeugd van TTV Falco 1 kon, net als de heren, in de uitwedstrijd tegen Heerlen het kampioenschap veiligstellen. Dit deden ze, door een minieme 4-6 overwinning. Vienna Pasmans was in vorm en liet drie winstpartijen noteren, Vincent Pasmans wist twee tegenstanders te overwinnen en Jeffrey Klomp zorgde voor de overwinning en daarmee het kampioenschap in de landelijk C-klasse.

Gegevens zijn aangeleverd door Kevin Rouwette, Falco

← Vorig bericht

Ingezonen brief: einde samenwerking 3 gemeenten.

Wordt voormalig sportcomplex heringericht als natuurspeeltuin?

Volgend bericht →