Eerste verlies vrouwen Sibbe/Geuldal

Voorpagina » Toerisme » Eerste verlies vrouwen Sibbe/Geuldal

In de bekerwedstrijd, uit bij RKSVB in Ubachsberg, leed de vrouwenploeg van Sibbe/Geuldal haar eerste nederlaag van het seizoen: 2-0. De thuisploeg had het eerste bekerduel verloren, de fusieploeg kon bogen op een winstpartij. Dus was dit duel van eminent belang om te kijken welke ploeg nog uitzichten had op de volgende bekerronde.
Voor aanvang was er een misverstand over het al dan niet speelgerechtigd zijn van Maud Braam. De scheidsrechter bleef bij zijn weigering om goedkeuring te verlenen. Naast enkele andere afwezigen moest er druk gepuzzeld worden in de opstelling. Het begin was voor de bezoeksters maar gaandeweg nam de thuisploeg het heft in handen hetgeen vlak voor rust, uit een hoekschop, de 1-0 betekende.
Twintig minuten voor tijd kwam Maud van den Heuvel ernstig in botsing met een tegenstandster. Zij werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht waar men een hersenschudding constateerde. Door het missen van een aantal kansen was het uiteindelijk RKSVB dat vlak voor tijd toe sloeg en de bevrijdende 2-0 liet aantekenen.
Zondag speelt Sibbe/Geuldal de derde en beslissende bekerwedstrijd, thuis tegen GSV ’28, voor een plek in de volgende ronde.

← Vorig bericht

Rob Ruijgh verlengt contract bij wielerploeg

Armoedebeleid Valkenburg aan de Geul krijgt vorm

Volgend bericht →