Einde aan vergrote terrassen in Valkenburg

Voorpagina » Nieuws » Einde aan vergrote terrassen in Valkenburg

Vanaf zaterdag 9 oktober kunnen ondernemers die gebruik maken van grotere terrassen deze niet meer benutten. De ondernemers die hiervoor een tijdelijke vergunning hebben, worden verzocht de terrasuitbreiding op tijd te verwijderen en alles terug te brengen in de oorspronkelijk staat. Dat staat te lezen in de nieuwsbrief voor ondernemers die de gemeente deze week verspreid heeft.

casinopleintje

Corona
Vorig jaar zijn in verband met de coronamaatregelen tijdelijke vergunningen verleend voor uitbreiding van terrassen in het centrum van Valkenburg. Deze tijdelijke vergunningen zijn geldig tot en met 8 oktober 2021 en komen daarna te vervallen. Nu de 1,5-meterregel niet meer van toepassing is, kan weer de volledige capaciteit van horecagelegenheden en terrassen worden benut. Wel is het van belang dat ondernemers zich houden aan de vastgestelde maatregelen van de overheid die gelden vanaf 25 september 2021.

Per post
Ondernemers die gebruik maakten van een tijdelijke vergunning voor uitbreiding van hun terrassen, hebben deze reminder al per post ontvangen.

Archieffotos: TV Valkenburg

← Vorig bericht

Brandweerman maakt fatale val na jubileumviering

Ondanks watersnoodramp en corona toch sluitende begroting

Volgend bericht →