Eindejaarstocht wandelvereniging Vilt

Voorpagina » Toerisme » Eindejaarstocht wandelvereniging Vilt

Zaterdag 29 december organiseert Wandelvereniging Vilt weer zijn traditionele Eindejaarstocht. Veel mensen zijn tussen Kerst en Nieuwjaar vrij en dat is dan ook een mooie gelegenheid om naar buiten te gaan en lekker het jaar uit te stappen door een schitterend natuurgebied. Even lekker ontspannen in de buitenlucht om de ingenomen calorieën tijdens de kerstdagen te verwerken.
Deze laatste wandeling van Wandelvereniging Vilt in het oude jaar is een aardige gelegenheid om wandelvrienden te ontmoeten en het jaar uit te luiden. De afstanden zijn ook deze keer 8, 14 en 21 kilometer. Daarnaast is er tijdens de Eindejaarstocht weer de tweede speciale jeugdwandeling: de Sneeuwballentocht van 8 km. Start en finish zijn dit jaar in café Zaal ’t Vöske in Berg & Terblijt, Grote Straat 8.
De 8 km wandelaars lopen een mooie route in de omgeving van Berg. De 14 km route gaat naar Bemelen en Cadier & Keer, waar in ’t Keerhoes gerust wordt, over het Plateau van Margraten naar ’t Rooth en via Terblijt weer terug naar Berg. De 21 km lopers maken vanuit ’t Keerhoes een extra lus door de Dorregrubbe en terug.
Foto: archief TV Valkenburg, Frans Hendriks
 
 

← Vorig bericht

Geen asbest vrijgekomen bij waterleidingbreuk

Gratis kerstconcert van Beppie Kraft

Volgend bericht →