Elf finalisten KVL bekend.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Elf finalisten KVL bekend.

Weer Valkenburgse winnaar na 11 jaar?Op 24 jan. 2010 wordt in de Polfermolen de finale van het KVL 2010 gehouden. De organisatie is in handen van de Oud Prinsen & Oud Ministers Sociëteit der Mirlitophile 1879. Voor Valkenburg doet het kinderkoor van de Plenkertstraat o.l.v. Mariëtte Spronck mee in de finale.
Zou het zomaar kunnen gebeuren, net als in het eerste KVL in 2000 ook in Valkenburg gehouden, dat de winnaar uit Valkenburg komt? Toen was dat Stephanie Mand, nu bestuurslid van de Vallekebergse Jeugdkarnaval.
De zaal gaat open om 12.00 uur en rond de klok van 17.00 uur zal deputé Odile Wolfs de winnaar bekend maken. Dit zijn de deelnemers:
Het kinderkoor van de Plenkertschool Mariëtte Spronck Valkenburg, Marina Claessen en Birte Janssen Reuver, BS de Lemborgh Limbricht, Joëlle van Heeswijk Kessel, OBS de Carroussel Landgraaf
Luc & Mayke Grubbenvorst, BS ’t Heuvelke Geleen, Joes Brauers uit Bocholtz, Lieke Nabben, Simone en Michelle Engelen Belfeld, Daphne Vercoulen, Anouk Gronefeld en Femke Schreurs Venlo, Kris van Rensch en Kim van der Sterren uit Hegelsom.

← Vorig bericht

Regels voor afbeeldingen in Gemeentegrot.

Hoeveel kerstlampjes branden er?

Volgend bericht →