Enquête naar herbestemming van voormalig klooster Boslust

Voorpagina » Toerisme » Enquête naar herbestemming van voormalig klooster Boslust

De studenten Samuel Boers en Robin Keiren zijn gevraagd om een onderzoek te doen naar de herbestemming van het voormalige klooster Boslust in Broekhem. De adviseur van de eigenaar van het klooster – Viforis in Roermond – heeft beide studenten gevraagd. Boers en Keiren zijn studenten van de opleiding Ruimtelijke Ontwikkeling bij Avans in Tilburg. Zij studeren momenteel af bij Viforis in Roermond. Als  geboren en getogen Limburgers willen zij graag afstuderen in Limburg.
“In dit onderzoek wordt aan de inwoners gevraagd hoe zij over een herbestemming denken en welke functies zij graag in het voormalige klooster zouden zien. Het invullen van de enquête duurt nog geen vijf minuten”, aldus de gemeentevoorlichter.
Tijd kopen?
De herontwikkeling van het voormalige klooster Boslust loopt al meerdere jaren. Er komt maar geen schot in deze ontwikkeling. De eerste afbeeldingen van een te ontwikkelen vastgoed op de plek dateren van begin 2017. Sindsdien is het stil. Blijkbaar zijn er nog geen vastomlijnde plannen om te ontwikkelen.
Op 10 oktober vorig jaar publiceerde TV Valkenburg dat de ontwikkeling van Boslust in de wacht gezet is. Vandaar wellicht nu deze enquete.
U kunt de enquête invullen via deze link: https://forms.gle/e9k4okCcHmHvnPfj7

← Vorig bericht

Burgemeester licht gemeenteraad in over coronavirus

Visie Valkenburg-west bekijken vanuit een ‘Guest XP’

Volgend bericht →