Er gebeurt iets in de Berkelstraat.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Er gebeurt iets in de Berkelstraat.

De hele herinrichtingsoperatie leidt tot investeringsimpulsen.Lopend door de Berkelstraat ziet de oplettende wandelaar dat deze straat in het laatste decennium totaal van karakter gewijzigd is. Er hebben zich meer en meer horecazaken gevestigd. Met de bijbehorende terrassen. Dat geeft de straat een veel beter, voller en mooier aanzicht. Positief!

Midden in de Berkelstraat liggen twee panden, tussen de restaurants Valkenhof en Davanti, die al geruime tijd leeg staan. Ze begonnen langzaam in verval te geraken. Daar gebeurt nu iets. Er wordt verbouwd. De straat knapt, sinds de herinrichting van het historisch centrum is ingezet, zienderogen op.

Al jaren gesloten panden worden nu opgeknapt, luifels en schotten worden vervangen, borden op gevels worden opgeschoond. En dat is duidelijk zichtbaar.
Conclusie is dat de hele herinrichtingsoperatie leidt tot investeringsimpulsen van ondernemers en bewoners. De kwaliteit van aanbod en uitstraling gaat structureel omhoog. En daar is het allemaal om begonnen. Een pluim voor ondernemers
bewoners en pandeigenaren.

Foto’s Fons Winteraeken, Tv Valkenburg © 2013

← Vorig bericht

Uitzending gemist?

Zeer druk bezochte en ouderwetse zitting.

Volgend bericht →