Erik Kreutzer ondernemer van het jaar 2013.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Berg en Terblijt » Erik Kreutzer ondernemer van het jaar 2013.

Horecaman in hart en nieren.Erik Kreutzer is samen met zijn partner Joyce Kerssemeeckers tijdens de nieuwjaarsreceptie door burgemeester Martin Eurlings uitgeroepen tot ‘Ondernemer van het jaar 2013’.
Horeca-ondernemer Erik Kreutzer is al geruime tijd in Berg & Terblijt gevestigd. Tot 2011 exploiteerde hij café ’t Vöske, inmiddels een begrip in de regio. Sinds enkele jaren hebben Erik en Joyce van hotel Brakke Berg een goedlopend hotel gemaakt dat past binnen de economische en toeristische structuur van Valkenburg aan de Geul.

Afgelopen jaar opende het horecakoppel brasserie-lunchroom Van Alles Get aan de Rijksweg in Berg & Terblijt.
Kenmerkend voor de ondernemers Erik Kreutzer en Joyce Kersemeekcers is dat zij bewuste keuzes maken op basis waarvan zij investeren.
De gemeente Valkenburg aan de Geul kiest jaarlijks op voordracht van een panel van professionals een ondernemer van het jaar. Belangrijke criteria die worden toegepast zijn: innovatie , pioniersmentaliteit, creativiteit, klantvriendelijkheid, positieve bijdrage aan het Valkenburgse bedrijfsleven en maatschappelijk toegevoegde waarde voor Valkenburg aan de Geul.

Foto Fons Winteraeken, Tv Valkenburg © 2014

← Vorig bericht

In crisistijd bruist Valkenburg aan de Geul als nooit tevoren.

Authentiek dorpsgezicht op wenskaart.

Volgend bericht →