Estafetteteam ZCV-jongens gehuldigd

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Estafetteteam ZCV-jongens gehuldigd

Na prachtige prestatie in Eindhoven.Voorafgaand aan de training van vrijdag 10 oktober werden de leden van het estafetteteam jongens junioren 2 en hun trainer voor hun prestatie en inspanningen in het zonnetje gezet.
Tijdens de Nederlandse Estafette kampioenschappen die dit jaar georganiseerd werden in De Tongelreep te Eindhoven, behaalde het jongensteam van ZC Valkenburg (bestaande uit de Valkenburgse Arthur van Noorden en Max Grispen, alsmede Mart Theunissen, Lucas Greven en Dylan Notten) in hun klasse de kampioenstitel.
Met 3 tweede (4x100m schoolslag, 4x100m vrije slag en 4x100m rugslag) en 1 eerste plaats (4x100m wisselslag) bleven de jongens het team van Stadskanaal over het geheel net voor met slechts 1,51 punt. Met lovende woorden en een attentie van de gemeente prees voorzitter Martin Scheerder de jongens voor hun prestaties en complimenteerde trainer Christoph Huppertz met de vooruitgang die hij met deze pupillen heeft geboekt.
Tijdens de eerste Speedowedstrijd van dit jaar op zondag 12 oktober in Hoensbroek presteerden de jongste zwemmers uit de groep weer uitstekend. In totaal werden er 4 gouden, 2 zilveren en 2 bronzen medailles meegenomen naar huis. Mart Theunissen bleef met een tijd van 2.14.70 op de 200m vrije slag ruim onder de limiet van 2.16.50 die gesteld is voor de Nationale Junioren Kampioenschappen, die begin volgend jaar op 30 januari en 1 februari in Drachten zullen plaatsvinden.

← Vorig bericht

Uitslagen afgelopen weekeinde

Haalt seniorenvereniging haar 40 jarig jubileum ?

Volgend bericht →