Estafetteteam ZCV-jongens Nederlands Kampioen

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Estafetteteam ZCV-jongens Nederlands Kampioen

Voor het team van StadskanaalDe Nederlandse Estafette kampioenschappen werden dit jaar georganiseerd in De Tongelreep te Eindhoven. Op zaterdag kwamen de junioren aan de start terwijl op zondag de senioren aan de beurt waren.
ZC Valkenburg had dit jaar een jongensteam afgevaardigd in de klasse junioren 2 en later. Met hun resultaten mochten zij zich op het eind van de dag Nationaal Kampioen noemen. Met 2 tweede (4x100m schoolslag en 4x100m vrije slag) en 2 eerste plaatsen (4x100m wisselslag en 4x100m rugslag) bleven de jongens het team van Stadskanaal met 1,51 punt net voor.
Tijdens de ledenwerfactie “KNZB on TOUR” mocht de zwemclub 12 belangstellenden welkom heten in het zwembad van De Polfermolen. Hoewel dit er minder waren dan waarop gehoopt was, werd het een erg geslaagde middag. Samen met de leden van de B- en C-groep werd het eerste uur serieus getraind. Tijdens het tweede uur werden er fun-estafettes gehouden, waarbij iedereen enthousiast de sportieve strijd aan ging. Hierbij hielden zelfs de trainers het niet droog. Na afloop was er voor iedereen nog een kleine attentie. Zwemmen is leuk! Daar was iedereen het over eens.

← Vorig bericht

Uitslagen/wedstrijdverslagen 27 en 28 september 2008.

Uitslagen weekeinde 28 sept. 2008

Volgend bericht →

Plaats een reactie