Esther Crombag in de lokale politiek

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Berg en Terblijt » Esther Crombag in de lokale politiek

Terugkeer Jo Römling bij IBGV.Tijdens de live uitzending van Raodskalle afgelopen zondag werd door wethouder Wim Weerts (IBGV) bekend gemaakt dat oud-raadslid Jo Römling mogelijk terug zal keren op de kieslijst van de lokale partij. “We willen graag jongere politiek geïnteresseerden op de lijst krijgen”, zei Wim Weerts.
Bij het CDA komt volgend jaar Esther Crombag op de lijst te staan. De visueel gehandicapte Bergse is vorig jaar Limburgse vrouw van het jaar geworden. Blijkbaar kiezen de diverse politieke partijen voor BV-ers (bekende valkenburgers).
Een ander opmerkelijke opmerking tijdens het programma maakte wethouder Thijssen (CDA). Hij vond het “jammer dat er geen maatschappelijke discussie aan de besluitvorming voor bouw van de ‘kuil’ is voorafgegaan”. Ondanks dat zei wethouder Kleijnen dat er “ruim gecommuniceerd was met de bevolking. Wij kijken naar het algemeen belang.
De investeerder wil € 50 miljoen investeren”. Over de ‘boterkwestie’ zei hij “daar moet je tegen kunnen”.Kleijnen is onder vuur komen te liggen na duidelijke uitspraken op de lokale radio. “De coalitie redt het wel tot de verkiezingen”. Handhaving was een ander thema dat aan de orde kwam.
Kleijnen: “We moeten roeien met de riemen die we hebben. We lopen geen risico”. Thijssen voegde toe: “Er valt wel iets te winnen in preventieve zin. Vantevoren goede spelregels afspreken is belangrijk”.
Foto’s Fons Winteraeken, Tv Valkenburg © 2009
Meer foto’s over dit onderwerp kunt u zien onder MEDIA in ‘fotoalbum 2″

← Vorig bericht

De wedstrijd van de gemiste kansen

ZC Valkenburg viert 25-jarig bestaan.

Volgend bericht →