Opening carnavalsseizoen CS de Mirlitophile 1879

Voorpagina » Toerisme » Opening carnavalsseizoen CS de Mirlitophile 1879

Op zaterdag 10 november om 20:11 uur vindt in ’t Pantheon in de Gemeentegrot de officiële opening van het nieuwe carnavalsseizoen plaats. Dan worden de nieuwe leden van de sociëteit geïnstalleerd als nieuw lid en wordt teruggeblikt op een geweldig seizoen met de uitreiking van het verenigingsblad, de Mirliton.
’t Pantheon is twee maal per jaar geopend voor publiek. In de huiskamer van de Mirlitophile zijn alle prinsen en jubilarissen door de eeuwen heen vereeuwigd.
Sjlagerverkeezing 2019
Ieder jaar wordt in Groot Valkenburg de Sjlagerverkeezing gehouden. Artiesten uit de gehele gemeente Valkenburg aan de Geul kunnen zich inschrijven om de sjlager van Valkenburg 2019 te presenteren. Een gezellige carnavalsavond op vrijdag 16 november vanaf 20:33 uur op de Haselderhof, die vrij toegankelijk is voor publiek.
Opening Jeug-Karneval Vallekeberg 2019
De opening van het carnavalsseizoen van Jeug-Kaneval Vallekeberg 2019 wordt traditiegetrouw gevierd met een ballonnenwedstrijd op zondag 18 november om 13:00 uur. Er zijn optredens, der is dans en muziek. Aansluitend vindt tevens de intocht van Sinterklaas plaats op dezelfde plaats, het plein voor de ‘Oude Kerk’.

← Vorig bericht

Meer camera's in Valkenburg-centrum

Raad omhelst sluitende begroting

Volgend bericht →