Examens Judoclub Kano Houthem

Voorpagina » Toerisme » Examens Judoclub Kano Houthem

Onlangs zijn bij Judoclub Kano Houthem door de trainers Jo Dolmans en Carola Wezeman examens afgenomen. In de afgelopen weken hebben de judoka’s nog de geleerde technieken kunnen bijschaven. Met als eventueel resultaat  een nieuwe kleur ‘slip’ of een nieuwe kleur band met bijbehorend diploma.
Trainer Jo gaat in april iets bijzonders doen, nl. een judoles geven in zand in samenwerking met judoclub Nippon Sport. De les is niet buiten maar binnen in een sporthal te Heerlen. Leden van alle judoclubs mogen meedoen, dus het wordt een leerzame les. Het is de 1e keer dat een les op zand gegeven wordt in een sporthal in Nederland. Het zal voor de judoka’s speciaal worden want het is natuurlijk anders bewegen in het zand dan op een judomat.
Voor 19 maart  en 21 mei staan resp. de clubkampioenschappen en het Heuvellandtoernoooi op de planning.
Binnenkort start tevens bij voldoende deelnemers een nieuwe Beweegcursus, waarin men o.a. leert op de juiste wijze een val op te vangen, hetgeen nuttig is bij het (trap)lopen binnens- en buitenshuis, sporten, fietsen, etc. Ook oefeningen die goed zijn om je motoriek, balans en flexibiliteit te verbeteren komen aan bod. Meer info bij Esther Viervant Tukker, esther.viervant@gmail.com, 06-54670683.

← Vorig bericht

Presentatie Valkenburgse vastelaovesposter

Speelfilm de Nacht met Valkenburger

Volgend bericht →