Hans Snijders neemt afscheid van Château Neercanne

Voorpagina » Toerisme » Hans Snijders neemt afscheid van Château Neercanne

Op 1 januari 2020 – in het jaar waarin hij 66 wordt – neemt executive Chef Hans Snijders
afscheid van het huis waar hij sinds 1980 de culinaire scepter zwaait. In de afgelopen decennia vonden vele koks via zijn keuken hun weg naar de gastronomische top in Nederland en daarbuiten. Gedurende 33 jaar handhaafde Hans de Michelinster voor Restaurant Château Neercanne.
De carrière van Hans kent vele hoogtepunten, maar de eurotops met alle staatshoofden van Europa die hij zowel in 1981 als in 1991 heeft mogen verzorgen steken er voor hem wel boven uit.
Aan de rand van Maastricht en op de grens met België ligt het enige terrassenkasteel van Nederland; Château Neercanne. In het 17e-eeuwse kasteel bevindt zich het gerenommeerde Restaurant Château Neercanne. In de voormalige stallen is het lunchrestaurant l’Auberge (Bib Gourmand) gelegen. De locatie beschikt over diverse salons en mergelzalen voor feesten, recepties en vergaderingen (van 2 tot 1000 personen). De fraaie baroktuinen, wijngaard en groentetuin zijn verdeeld over 4 niveaus en beschermd door UNESCO. Château Neercanne maakt sinds 1984 deel uit van het Limburgse familiebedrijf Oostwegel Collection.

← Vorig bericht

'Op de bok' gaat over lokale politiek

The European Days of Camino de Santiago

Volgend bericht →