Expositie 'karakters' in museum Valkenburg

Voorpagina » Toerisme » Expositie 'karakters' in museum Valkenburg

Van 12 januari tot en met 29 maart 2020 vindt in de bovenzaal van het museum een expositie plaats van de werken van Michelle Faaij. Michelle Faaij werd op 1 december 1964 geboren in Adelaide (Australië), is opgegroeid in Nederland en woont nu in Geleen. Haar motto is: ‘Pingo ergo sum’. Ik schilder dus ik ben.
Michelle Faaij is in 2018 lid geworden van de Limburgse Kunstkring en exposeerde met dit kunstenaarscollectief in Kasteel Vliek. Ze werd in 2017 en 2019 genomineerd voor de twee jaarlijkse Nederlandse Portretprijs en haar werk werd in de maanden september tot en met november van dat jaar tentoongesteld in Slot Zeist.
Zelf zegt Michelle over haar werk: ‘Een beeld is geen kopie en een schilderij moet niet op iets of iemand lijken, maar moet iets of iemand zijn. Pas dan is het werk af, tot dan blijf ik er mee bezig’.
De feestelijke opening vindt plaats op zondag 12 januari om 15.00 uur. De inleiding van de expositie wordt gehouden door Jos Solberg – bestuurslid van de Limburgse Kunstkring.

← Vorig bericht

Ontwikkelingen Ignatiusvallei liggen stil

Valkenburgse bevolking groeit

Volgend bericht →