Extra kerstparade in centrum Valkenburg

|
, , ,

Wegens overweldigend succes

Dit jaar is in het 2e opeenvolgende jaar de kerstparade georganiseerd in Valkenburg aan de Geul. Meer dan 100 dansers en schitterende praalwagens verzorgen 2 keer per week een waar kerstspektakel in het centrum van Kerststad Valkenburg.

Op de klanken van de speciaal voor deze parade gecomponeerde soundtrack “A Million Stars” trekt op woensdag en zaterdagavond de parade gedurende ca. 20 minuten aan het duizendkoppige publiek voorbij.

Al vanaf de eerste uitvoering in 2006 bleek de kerstparade een daverend succes. In 2007 mocht de parade zich verheugen op 3000 tot 6000 toeschouwers per uitvoering.

De parade wordt georganiseerd in opdracht van de stichting Kerststad Valkenburg. De uitvoering ligt in handen van Pixiedust Productions/Openluchttheater Valkenburg en Dansschool Cosy Corner uit Valkenburg aan de Geul. In totaal werken meer dan 300 mensen mee aan de totstandkoming en uitvoering van de parade.

Wegens het enorme succes is besloten dit jaar nog een extra uitvoering te plannen en wel op donderdag 27 december. Daarmee wordt het publiek in de gelegenheid gesteld om nog 3 keer deze betoverende stoet te beleven.

De parade is nog te zien op: zaterdag 22 december om 20.00 uur, donderdag 27 december om 19.00 uur en op zaterdag 29 december om 20.00 uur.

De route van de parade is : Berkelstraat, Grotestraat Centrum en Th. Dorrenplein.

← Vorig bericht

Inbraak in rijwielzaak

Kerstmusical en markt in Berg

Volgend bericht →