Extra straatverlichting bij ingang sportpark Oost

Voorpagina » Toerisme » Extra straatverlichting bij ingang sportpark Oost

Eén van de wensen van het bestuur van VV Walram was het aanbrengen van straatverlichting bij het sportpark Oost. Vooral bij de ingang gelegen tussen verpleeghuis Valkenheim en de tennisbanen. “Veel jeugd maakt gebruik van deze ingang”, aldus voorzitter John Pisters tegen TV Valkenburg. “Nu is het er pikdonker en is er geen sprake van een veilige situatie”. De wethouders hebben het bestuur laten weten dat er in de grond geen bekabeling ligt.
Nieuwe dug-out na 40 jaar
Het bestuur van VV Walram heeft in oktober vorig jaar overleg gehad met de wethouders Carlo Vankan en Remy Meijers en een beleidsambtenaar. De club heeft al jaren een regelmatig overleg met de gemeente over lopende zaken. “Ook tijdens dit overleg ging het over achterstallig onderhoud zoals de meer dan 40-jarige oude dug-out. Deze staat niet meer vast. En is al diverse keren bij harde wind omgewaaid. Een zeer onveilige situatie”, aldus Pisters. “Die worden binnenkort vervangen op het B-veld”.
Geen geld voor afwatering
Het bestuur van VV Walram heeft de slechte staat van de laag asfalt tussen het A en B-veld aangekaart. Daar zal vooralsnog geen actie door de gemeente ondernomen worden. “Er staat overal water”, verduidelijkt Pisters. “We krijgen wel nieuwe slangen en een karretje ten behoeve van de beregening bij extreme droogte in zomer.”
Niet alle wensen kunnen ingewilligd worden”, zegt wethouder Vankan (AB) tegen TV Valkenburg. “Daar hebben we nu geen geld voor beschikbaar”. Misschien volgend jaar?
Het bestuur van de derde klasser heeft nog meer plannen. Met vier kleedlokalen komt het herhaaldelijk voor dat de meisjes zich in de bestuurskamer moeten omkleden. En wik men zonnepanelen op de kantine plaatsen. “Echter de dakconstructie is daar niet op berekend”, zegt Pisters die tevens zegt dat het overleg steeds in een goede sfeer verloopt. Hij hoopt op een volgende overlegronde.
Archieffoto TV Valkenburg

← Vorig bericht

Standbeeld CV de Boschrave vernield

‘Make a Wish’-cheque voor zieke kinderen

Volgend bericht →