Eyeopener voor burgemeester Martin Eurlings.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Eyeopener voor burgemeester Martin Eurlings.

Constructief overleg met de bewoners van de St. Pieterstraat.Burgemeester Martin Eurlings noemde het overleg met de bewoners van de St. Pieterstraat afgelopen maandagavond in hotel Tummers constructief. "Een eyeopener voor mij en een goed gevoel", voegde hij er aan toe. In de bijeenkomst hebben de bewoners hun bezwaren en de gemeente haar plannen c.q. argumenten nogmaals en in alle rust kenbaar gemaakt.
"Het begin van de straat is het gedeelte waar betaald dient te worden" zei Eurlings daarmee doelend op de in- en uitrit van de ondergrondse parkeergarage.

De bewoners van dit gedeelte van de St.Pieterstraat krijgen te maken met de overlast van die garage. Waarschijnlijk vallen zij onder de planschade regeling die ter compensatie in het leven geroepen is. Het zou in totaliteit 5 panden betreffen.

"Dit overleg verliep in een sfeer van vertrouwen", aldus Eurlings. "De St.Pieterstraat zal straks opnieuw ingericht worden met verlichting, basalt- bestrating, nieuwe verkeersinrichting en de aanplant van bomen. De straat is nu een rustieke straat en dat zal zeker terugkomen", aldus de burgemeester.

De bewonersvertegenwoordiger was niet bereikbaar voor commentaar.

← Vorig bericht

Grendelpoort krijgt een valhek.

Viënna Pasmans uitstekend in vorm.

Volgend bericht →