Falco 1 wint met grote cijfers.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Falco 1 wint met grote cijfers.

Van de Zeeuwse koploper S.A.R uit Kloosterzande.TTV Falco 1 versloeg de Zeeuwse koploper S.A.R uit Kloosterzande met maar liefst 8-2. Kort voor de wedstrijd kreeg Kevin Rouwette een lichte enkel blessure waardoor Falco 1 op het laatste moment Harald Kengen moest oproepen om het team com-pleet aan de start te laten verschijnen.
Falco bleek niet aangeslagen te zijn en trakteerde de koploper op een grote nederlaag. Wally Hendriks en Martijn Henstra maakten beiden een hattrick en samen de winst in het dubbel. Invaller Harald Kengen had het geluk niet aan zijn zijde maar won toch eenmaal. Falco 1 staat nu tweede in de ranglijst.
Het eerste jeugdteaam blijft het goed doen in de landelijke C-klasse. Dit keer werd Heerlen in eigen huis met 8-2 verslagen. Vienna Pasmans en Jeffrey Klomp blonken uit en wonnen alle drie hun wedstrijden. Vincent Pasmans won ook nog een partij. Samen met het dubbel betekende dit de dikver-diende overwinning voor Falco.
In de jeugdhoofdklasse beleefde Falco 2 een iets mindere dag uit tegen Megacles. Er werd nipt met 6-4 verloren. Een gelijkspel lag binnen handbereik. Guy Habets won 2 partijen, Raymond Goijen 1 en de dubbel werd met pijn en moeite binnengesleept.

Gegevens zijn aangeleverd door Kevin Rouwette van TTV Falco.

← Vorig bericht

Iason blijft in de race.

Winst voor HV Vilt Bequick D’s tegen BDC.

Volgend bericht →