Falco 1 wint met klein verschil.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Falco 1 wint met klein verschil.

De zonnige zaterdagmiddag begon voor Falco 2 niet al te best.Heren 1 nam het in eigen huis op tegen de nummer laatst, Koningslust. Falco trad aan met invaller Alexander Dassen. Wally Hendriks en Mitch Rouwette waren niet te verslaan en wisten alle wedstrijden te winnen. Alexander Dassen kwam helaas niet tot winst. Ook het dubbel was een prooi voor de gasten. Hierdoor wist Falco een kleine winst te behalen: 6-4.

De zonnige zaterdagmiddag begon voor Falco 2 niet al te best in Sittard. Een beetje tegen de verhouding in kwam men snel op een 3-0 achterstand. Harald Kengen, Mario Erkens en Stephan Geurts wisten zich echter uitstekend te herstellen. Alle volgende partijen werden gewonnen: uitslag 7-3 voor Sittard.
Falco 3 trad aan in de eigen Falcoburcht tegen Seta uit Sevenum. Marcel Hendriks en Dave Janssen waren onverslaanbaar en Stephanie de Gijsel wist daar nog een puntje aan toe te voegen. Uitslag 8-2 voor Falco 3.
Jeugd 1 speelde in Weert tegen Megacles. Het werd een gelijk opgaande strijd met een gelijke eindstand: uitslag 5-5. Kareem de Vries en Daan van der Klugt wonnen 2 wedstrijden en ook het dubbelspel was voor Falco. Mike Eggen kwam ditmaal niet tot winst.
Jeugd 2 ging zaterdagmorgen op bezoek bij de koploper uit Maastricht. Een heel goede wedstrijd van Falco resulteerde in een mooie overwinning: 6-4. Glenn Tillemans was de man van de wedstrijd met 3 mooie overwinningen. Ian Lardenoije en Jacky Tillemans zorgden voor de overige punten.

Gegevens zijn aangeleverd door Stephan Geurts van TTV Falco Valkenburg.

← Vorig bericht

Sibbe MC 2 doet weer mee in de strijd om de titel.

Wildcards voor Wanty-Groupe Gobert en Bardiani Valvole-CSF Inox.

Volgend bericht →