Falco 2 met Harald Kengen wint tegen DVO.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Falco 2 met Harald Kengen wint tegen DVO.

Falco 2 blijft strijden om het kampioenschap in de Promotieklasse.De van blessure terugkeerde Harald Kengen wist afgelopen weekend zijn status als kopman van TTV Falco 2 te bevestigen door met drie overwinningen een belangrijk aandeel te leveren tegen DVO 1 uit Kessel. Het was voor Harald Kengen zijn eerste wedstrijd na een slepende blessure maar nam direct zijn team opsleeptouw wat resulteerde in een 8-2 overwinning. Mario Erkens en de eveneens van een blessure terugkeerde Richard Adriaans wonnen beiden twee wedstijden. Door dit resultaat blijft TTV Falco 2 strijden om het kampioenschap in de Promotieklasse.
TTV Falco 3 won in de tweedeklasse met 6-4 van Coriovallum dankzij driemaal winst van Lou Kengen. De overige drie punten werden verzorgd door Ed Pinckaers, Laurens Loozen en het dubbelspel. In de andere tweede klasse verloor TTV Falco 4 met grote cijfers van TTV Landgraaf. De enige twee punten werden “gescoord” door jeugdspeelster Vienna Pasmans.
De belangrijkste wedstrijd van het seizoen voor TTV Falco 5 werd met minimaal verschil verloren tegen medekoploper Sittard, uitslag een 6-4 nederlaag. Alexander Dassen zorgde voor twee punten, Nick Raeven en Ros van Oppen zorgde voor punt drie en vier. Door dit verlies zijn de kampioenschap aspiraties van dit team geslonken, er zit niets anders in dan alle andere resterende wedstrijden met grote cijfers te winnen.
In de duo competie die door de week wordt gespeeld won TTV Falco van Hoensbroek 1 met 4-1. De wedstrijden werden gewonnen door Jean-Pierre Haenen en Han Konings.
De hoofdmacht van TTV Falco speelde gelijk tegen de koploper Megacles uit Weert. Door dit resultaat “bivakkeert” men op een vierde plek met een wedstrijd minder te hebben gespeeld. De vijf punten werden verzorgd door driemaal winst van Kevin Rouwette, Mitch Rouwette en Lars Lambriks zorgde beide voor eenmaal winst.
De jeugd kan afgelopen weekend competitie vrij.

Gegevens zijn aangeleverd door Kevin Rouwette van Falco.

← Vorig bericht

Uitzending gemist?

Opening nieuwbouw Adelante College.

Volgend bericht →