Falco jeugd I start de herfstcompetitie met zege

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Falco jeugd I start de herfstcompetitie met zege

Goede klassering ligt wellicht in het verschietHet eerste jeugdteam van Falco heeft de spits succesvol afgebeten in de herfstcompetitie.
Na een spannende gelijkopgaande wedstrijd tussen twee teams die vermoedelijk strijden voor een goede klassering in deze competitie wist Falco de overwinning binnen te halen. Illustrerend was dat alle partijen nipt verloren of nipt gewonnen werden. Uiteindelijk won het thuisspelende Falco met 6-4. Winstpartijen waren er Viënna Pasmans die drie maal won, Simon Bozon twee maal en Michelle Thijssen gaf uitstekend partij maar alle drie partijen werden nipt verloren. Conclusie en goede start voor jeugd 1.
Uitslag: Falco 1 – Asterix 1 6-4
Aanstaande zaterdag draait het competitierad op volle toeren. In de Falcoburcht zijn er maar liefst vijf thuiswedstrijden, drie jeugdwedstrijden waaronder de benjamins van Falco en twee seniorwedstrijden.
Programma Jeugd:
Falco 1 – Succes 1
Destatec 1 – Falco 2
Panningen 1 – Falco3
Falco 4 – Sittard 1
Quick 1 – Falco5
Falco 6 – Kluis 8
Programma Senioren:
Irene 1 – Falco 1
Nieuwenhagen 2 – Falco 2
Meppers 1 – Falco 3
Falco 4 – oteen Agin 4
Falco 5 – Elsloo 4
Bondstrainingen
Liefst 5 falco jeugdleden in de categorie pupillen en welpen zijn uitgenodigd voor de bondstrainingen van Limburg. Vanaf volgende week zullen Daan van der Klugt, Raymond Gooijen, Joeri Wienen, Rick Jansen en Lynn Essers eenmaal per week deelnamen aan deze selectietrainingen.

← Vorig bericht

Eerste thuiswedstrijd ZVV De Kilo 1

Nieuw start voor Valkenburgse ondernemersclub?

Volgend bericht →

Plaats een reactie