Falco verschuift zijn wedstrijden naar 5 mei

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Valkenburg Centrum » Falco verschuift zijn wedstrijden naar 5 mei

Vanwege het plotseling overlijden van Juul de GijselAfgelopen weekeinde zijn alle wedstrijden van TTV Falco afgelast en verplaatst naar 5 mei, vanwege het plotseling overlijden van ons gewaardeerd lid en voormalig verenigingssecretaris Juul de Gijsel. De uitvaartdienst heeft op vrijdag 20 april plaatsgevonden.
Juul de Gijsel heeft het secretariaatswerk vele jaren uitstekend gedaan en was ook met veel andere zaken op de club betrokken. Samen met zijn vrouw Mariëlle deed hij altijd trouw mee aan het bar- en keukenschema, zorgde ervoor dat er vlaai was bij het vlaaidubbeltoernooi, maar ook dat de stroom en elektriciteit in orde was en met tal van andere zaken.
Juul was eerlijk en oprecht, had oog voor detail had en vooral ook een luisterend oor voor de mening van iemand anders. Hij was altijd heel erg betrokken bij de vereniging. Wij zullen Juul missen en willen zijn vrouw, kinderen, familie en iedereen die Juul kende ontzettend veel sterkte toewensen in de verwerking van het vele verdriet wat het verlies van hem met zich meebrengt.

← Vorig bericht

Uitslagen van de bekerstrijd

Verslag L.T.C. Valkenburg competitie 2007

Volgend bericht →