Falco wint topper tegen Westa

Voorpagina » Toerisme » Falco wint topper tegen Westa

Falco 1 speelde de topper tegen de nummer 2 van de ranglijst, Westa uit Wessem. Falco 1 schoot uit de startblokken en nam een 3-0 voorsprong. Het sterk spelende Westa wist zich terug te knokken in de wedstrijd en maakte het de Valkenburgse formatie erg moeilijk. Een goede wedstrijd werd met 6-4 door Falco gewonnen. Alle drie de Falco spelers, Robert Kengen, Mitch Rouwette en Stephan Geurts kwamen 2x tot winst.
Falco 2 deed uistekende zaken door Brunssum met 6-4 te verslaan. Mario Erkens was met 3 overwinningen de gevierde man. Jean-Pierre Haenen scoorde 2 punten. Ook het dubbelspel was een punt voor Falco.
Jeugd 1 speelde sterk tegen Westa maar verloor enkele wedstrijden nipt. Hierdoor was de 8-2 nederlaag erg geflatteerd. Daan van der Klugt en het dubbelspel zorgden voor de punten.
Jeugd 3 trof in Destatec uit Swalmen een sterke tegenstander. Alleen Robbie Kengen wist de Valkenburgse eer te redden, 4-1 nederlaag.
Jeugd 4 leed een kleine nederlaag tegen Westa, 3-2. Maurits Dautzenberg was met 2 overwinningen de man van de wedstrijd. Jeugd 6 won met ruime cijfers van Kluis uit Geleen, 4-1. Lucas Hammink won 2x en Joep Jammertzheim 1x. Gezamenlijk werd ook het dubbelspel gewonnen.
De gegevens werden aangeleverd door Stephan Geurts van TTV Falco.

← Vorig bericht

Vrije School gereserveerd voor initiatief Schin op Geul

Drie ton meer voor de WMo

Volgend bericht →