Falco's jeugd blijft uitstekend presteren

Voorpagina » Toerisme » Falco's jeugd blijft uitstekend presteren
Jeugd 1 verstevigde de koppositie door een 7-3 overwinning. Na een 2-0 achterstand knokten Jelle Wijckmans, Mike Eggen en Daan van der Klugt zich terug in de wedstrijd. Jelle is deze competitie nog ongeslagen.
Jeugd 2 won moeizaam met 3-2 van Heerlen. Glenn en Jacky Tillemans waren verantwoordelijk voor dit resultaat.

Jeugd 3 won wederom, nu net 4-1 tegen Vijlen. Robbie Kengen was deze zaterdag niet te verslaan. Niels Janssen en het dubbelspel zorgden voor de overige 2 punten.

Jeugd 4 blijft meespelen voor het kampioenschap. Jonah Erkens en Maurits Dautzenberg winnen maar liefst met 5-0 van Sittard.

Jeugd 5 speelde een goede wedstrijd tegen koploper Heerlen. Er werd nipt verloren met 2-3. Tessa van Drongelen speelde een uitstekende wedstrijd en kwam 1x tot winst. Debutante Kyra Geurts zorgde voor het 2e punt. Ook Bram Starren maakte zijn debuut, maar trof een sterke tegenstander.

Heren 1 wist met 8-2 te winnen van Landgraaf 2. Deze uitslag was zwaar bevochten en had zomaar kleiner kunnen zijn. Robert Kengen was niet te verslaan en kwam 3x tot winst. Marcel Hendriks en Stephan Geurts wonnen beiden 2x.

Falco 2 zit in de hoek waar de klappen vallen, 8-2 verlies tegen Heerlen. Dit verlies was enigszins geflatteerd, enkele wedstrijden werden nipt verloren. Richard Adriaans en het dubbelspel zorgden voor de Valkenburgse punten.

Alle gegevens werden aangeleverd door Stephan Geurts van TTV Falco Valkenburg.

← Vorig bericht

Zesde opeenvolgende zege Walram, periodetitel lonkt

Verouderde aanhangwagen wordt verwijderd

Volgend bericht →