Fanfare St.Cornelius Schin op Geul viert haar jaarlijks patroonsfeest.

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Schin op Geul » Fanfare St.Cornelius Schin op Geul viert haar jaarlijks patroonsfeest.

huldigt de jubilarissen en kijkt vooruit naar het concours in Roermond

De jaarlijkse Corneliusviering van de fanfare St.Cornelius uit Schin op Geul begint op zondag 10 september a.s. met een H. mis om 10.30 uur voor de levenden en overleden leden van de fanfare. De fanfare zal deze mis muzikaal opluisteren. Aansluitend aan deze mis zal op het kerkhof een korte muzikale herdenking plaats vinden voor de overleden leden. Tijdens deze herdenking zullen bloemen worden gelegd op de graven van de afgelopen jaar overleden leden: Piet Jacobs en Hub Maessen.

Op vrijdag 15 september is om 20.00 uur de jaarlijkse feestavond in het gemeenschapshuis

’t Geboew. Voor deze avond zijn alle leden , dirigent, eredirigent, bestuursleden, ere bestuursleden, comitéleden en vrienden van de fanfare, allen met hun eventuele partners uitgenodigd.Na een welkomstwoord door de voorzitter en de uitreiking van de in voorbije periode door de leerlingen behaalde diploma’s zal de huldiging plaats vinden van vier jubilarissen:

Vera Baadjou 12,5 jaar lid

Lilian van Kempen 12,5 jaar lid

Roel van Weersch 12,5 jaar lid

John van Weersch 40 jaar lid

Aansluitend aan deze huldiging vindt een interne receptie plaats.

Vervolgens zal de fanfarefamilie de avond, onder het genot van een drankje en een hapje, in een gezellig samenzijn doorbrengen waarin de onderlinge banden aangehaald kunnen worden.

Ongetwijfeld zal deze avond onderwerp van gesprek zijn het aanstaande bondsconcours. De fanfare gaat namelijk op zondag 22 oktober in de eerste divisie op concours in de Oranjerie te Roermond. Uiteraard zijn de voorbereidingen hiervoor al in volle gang.

← Vorig bericht

Doorrijder aangehouden in Valkenburg

Verenigingsschiettournooi in Strucht

Volgend bericht →