Fietstocht en wandelen door het Limburgse Land

Voorpagina » Nieuws » Regio's » Houthem » Fietstocht en wandelen door het Limburgse Land

Voor het hele gezin

De Houthemse Brassband St. Gerlach heeft al zes jaar een Evenementen Commissie (EVC), die allerlei activiteiten voor leden en bij tijd en wijle ook voor niet-leden organiseert.

Na de zeer geslaagde wandel- en fietstocht in september 2006 is er op zondag 14 oktober een soortgelijke activiteit: men kan kiezen uit twee fietstochten van resp. 18 en 45 km. en een drietal wandeltochten van resp. 8, 17 en 27 km. Combinaties zijn natuurlijk ook mogelijk.

Men kan starten tussen 9.00 en 14.00 uur vanaf gemeenschapshuis De Holle Eik aan de Onderstestraat te Houthem (schuin tegenover de kerk).

Tussenstop (voor de langere afstanden) is ongeveer halverwege bij Gima Deuren in Ulestraten, alwaar men terecht kan voor ‘een natje en een droogje’ met gezel-lige muziek. Bij terugkomst in De Holle Eik is er eveneens gezellige muziek onder het genot van hamburgers en frikadellen van de barbecue, een en ander tegen alleszins schappelijke prijzen.

Bij De Holle Eik vindt na afloop de trekking plaats van de tombola. Iedere betalende deelnemer krijgt bij zijn deelnemerskaart een gezonde versnapering en één gratis tombolalot. Er zijn diverse mooie prijzen te winnen.

Deelname kost € 3,= voor volwassenen en € 2,= voor kinderen t/m 12 jaar. Tegen inlevering van de voordeelbon uit de krant krijgen volwassenen € 1,= korting en kinderen € 0,50 (maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen per bon).

Kijk ook eens op www.brassband-st-gerlach.nl.

← Vorig bericht

Het Museum Land van Valkenburg blijft

Huisvesting blijft gehandhaafd

Volgend bericht →