Filmvoorstelling in 't Geboew

Voorpagina » Toerisme » Filmvoorstelling in 't Geboew

Op vrijdag 25 mei vertoont de seniorenraad – in samenwerking met de Heerlijkheid ‘Schin op Geul’ in ’t Geboew –  de film ‘Cest la Vie’. De voorstelling begint om 14.00 uur. Bij het gemeenschapshuis is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.
Opgaven dienen vantevoren te gebeuren via tel. 043 311 03 16 of via: seniorenraad@gmail.com of LS@heerlijkheidschinopgeul.nl
De originele Franse titel van de film ‘Le sens de la fête’ (De zin van het feest) is voor internationale distributie veranderd in ‘C’est la vie!’, wat in heel veel landen een bekende uitdrukking is.
In de film runt Max al 30 jaar een cateringbedrijf en heeft talrijke feesten en partijen georganiseerd. Zo ook de bruiloft van Pierre en Helena, die trouwen in een prachtig 17e-eeuws kasteel. Max heeft alle ingrediënten geregeld om het feest tot een succes te maken. Tot een paar  onfortuinlijke tegenslagen roet in het eten gooien en elk moment van geluk in chaos overgaat. Lukt het Max’ team datgene te doen waar ze allemaal goed in zijn: het geven van een waanzinnig feest?
Regie: Olivier Nakache en Eric Toledano (Intouchables).
Cast: Gilles Lelouche, Jean-Paul Rouve, Jean-Pierre Bacri, e.a.

← Vorig bericht

Moederdagconcert in de bibliotheek

Zonovergroten beachvolleybaltoernooi

Volgend bericht →